Heb je politieke ambitie, interesse of gewoon tijd over en wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Doe dan mee met de Haya-trainingen en meld je aan via volgende Aanmeldingsformulier.

Presenteren: de basis

De interactieve training ‘Presenteren: de basis’ wordt gegeven op woensdagavond 17 februari 2021 om 19.30 uur. Deze training is bedoeld voor iedereen die wil leren presenteren of zijn presentatievaardigheden wil verbeteren. Tijdens deze avond staat het overbrengen van een boodschap centraal. De basisvaardigheden van presenteren komen aan bod zoals inhoud, de structuur van een presentatie en de persoonlijke presentatie.

Deze training wordt gegeven door o.a. Roald van der Linde, Tweede Kamerlid namens de VVD en ervaren Haya-trainer.

De kosten voor deelname aan deze training zijn EUR 7.

2x Liberalisme in maart

In maart organiseren we twee trainingen Liberalisme. Op donderdagavond 4 maart wordt de training ‘Liberalisme: een introductie’ gegeven om 19.30 uur. Heb jij interesse in het liberalisme maar wil je hier meer van weten? Hoe is het ontstaan, ontwikkeld en waar staat het liberalisme nu? Volg dan deze training!

Op donderdagavond 25 maart organiseren we de training ‘Liberalisme: de praktijk’. Deze training sluit aan op de training ‘Liberalisme: een introductie’ en is bedoeld voor iedereen die actief is voor de VVD of juist actief wil worden. In deze training leert  u hoe u de liberale uitgangspunten kunt toepassen in de dagelijkse praktijk en ook op welke manier u de kiezer het beste aanspreekt met een liberaal verhaal.

Beide trainingen worden weer gegeven door Onno Spek, fractievoorzitter van de VVD Schiedam en ervaren Haya-trainer.

De kosten voor deelname aan deze training zijn EUR 7.

Voorbereidingen gemeenteraadsverkiezingen 2022

Presentatie: de basis (op 17 februari 2021) en Liberalisme: een introductie (op 4 maart 2021) en Debat: de basis (gepland in april 2021) zijn de drie basis trainingen die nodig zijn, indien je wilt deelnemen aan de regionale masterclasses of indien je interesse hebt om op de lijst te komen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

There are no upcoming events at this time