Op een zonovergoten dinsdagmiddag 30 juli j.l. mocht de Vlaardingse VVD te gast zijn bij Polderpoort en Waterpoort om te horen van ondernemer Olaf Hanno hoe het allemaal reilt en zeilt in zijn zaak. En dat betreft vele activiteiten: niet alleen sporten, maar ook kinderopvang, horeca, fysiotherapie en een heus kinderspeelparadijs, zijn ondergebracht in respectievelijk Sportcentrum Polderpoort en Sportcentrum Vlaardingen.

Ook het nieuwe e-Gym werd uitgebreid toegelicht. Lees ook het nieuwe fit-magazine om te weten te komen wat er op sport- en fitnessgebied allemaal gebeurt in Vlaardingen. 

Vlaardingen heeft veel te bieden, ook in culinair en kunstzinnig opzicht. Dat is niet alleen goed voor de eigen inwoners, maar biedt ook kansen om toeristen èn nieuwe inwoners naar Vlaardingen te lokken!!

Daarna werd een bezoek gebracht aan het Informatiecentrum van Waterpoort aan boord van de historische Hagenaar Theodora aan de Broekkade. 

Tijdens de aansluitende boottocht met een electrische sloep door de Broekpolder werd onder meer van gedachten gewisseld over city-marketing en de initiatieven van Vlaardingen Partners, het IKV en het Ondernemersfonds Vlaardingen. Dat alles om de stad en het geweldige aanbod aan culturele, sportieve en recreatieve activiteiten dat Vlaardingen  te bieden heeft, in de schijnwerpers te zetten voor het voetlicht te brengen.

Zie onze Facebookpagina voor meer foto’s !