Tijdens een werkbezoek op donderdag 21 februari aan onderhoudsbedrijf Kloet, overhandigde fractievoorzitter Kees Rijke het eerste Vlaardingse VVD-vaasje aan directeur Chris Oerlemans. Als echte doener heeft Chris Oerlemans de Vlaardingse VVD een lijstje punten meegegeven waar de fractie haar tanden in kan zetten!

In het prachtige pand van Kloet aan de Haringbuisweg passeerden zaken als parkmanagement, de Riverboard en Stroomopwaarts de revue tijdens de discussie. Ook het bestuur van de Vlaardingse VVD was onder de indruk van dit oer-Vlaardings bedrijf dat van grote betekenis is voor de stad.

Chris Oerlemans nam de Vlaardingse VVD mee in de ontwikkeling van dit bedrijf dat dit jaar haar 100-jarig bestaan viert. Onder de noemer  ‘resultaatgericht samenwerken’ levert Kloet als een van de eerste in de branche een totaalconcept als het gaat om onderhoud en renovatie van gebouwen. Als familiebedrijf met een 3-koppige directie staat betrokkenheid bij haar medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en samenwerkingspartners hoog in het vaandel en is een aandeel nemen in de omgeving van het bedrijf een vanzelfsprekendheid. 

Eerder was de  Vlaardingse VVD al te gast bij Voscon BV, MVO-ondernemer 2018 van het Sociaal Economisch Netwerk MVS. In de toekomst zullen nog meer werkbezoeken aan Vlaardingse bedrijven volgen. Wilt u ook zo’n bedrijfsbezoek meemaken, neem dan contact op met de fractie!